Финансов консултант от „Тогедър“ – гост-лектор в УНСС

Като доказан специалист в областта на личните финанси Петър Кацарски има натрупан практически опит и знания, които с радост сподели на студентите.

През изминалата седмица финансов консултант от компания „Тогедър“ бе гост-лектор на студентите от 2-ри курс в Университета за национално и световно стопанство – гр. София. Лекцията му се осъществи по поканата на ас. д-р Щелян Стефанов Калчев, който е преподавател в УНСС.

Като доказан специалист в областта на личните финанси Петър Кацарски има натрупан практически опит и знания, които с радост сподели на студентите. Неговата компетентност, постоянство и постигнатите резултати направиха така, че досега е помогнал и образовал по темата за личните финанси много българи. 

Лекцията, която води, бе за застраховането и изграждането на застрахователна стратегия, както и за най-важните елементи като:

- подсигуряване на себе си и близките ни

- застраховане на недвижима собственост

- застраховане на движима собственост

- застраховане на коли

- застраховане на вещи.

За съжаление, информацията, която наистина би ни послужила в живота, е все по-оскъдна въпреки множеството книги, учебници, „коучове“ и т.н. Това е причината много хора да са объркани и да изпитват трудности в тази област. Резултатът от това е, че не знаят как да работят правилно с личните си средства. Прекрасно е, че все още се канят практици в университетите в България, които могат да дадат ценни съвети на любознателните млади хора. 

„Много голямо впечатление ми направи това, че студентите бяха изключително активни и дори не ни стигна времето да покрием всички въпроси. Всички в залата слушаха с интерес и задаваха въпроси! Благодаря за поканата!“, сподели Петър Кацарски.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД