Стивън Шнайд: Исторически парк не може да бъде оценен, той е отвъд представите на мнозина за мащаб

Това, което чужденецът видя по време на разходката си заедно с екскурзоводката  Милена Лекова, го удиви.

Семейство с космополитна смесица от българска жилка и южноамериканско потекло бе на посещение в Исторически парк през изминалата седмица. Пътешествайки назад във времето през различните епохи, Стивън Шнайд беше, меко казано, очарован от това, което вижда. Не просто очарован, той самият е член на Южноафриканската асоциация на количествените измерватели (ASAQS) и е участвал в изграждането на редица грандиозни проекти. Като например най-високата сграда в нaй-гoлeмия град на Южнa Aфpиĸa – „Тhе Lеоnаrdо“, която e иcтинcĸa пepлa в ĸopoнaтa нa Йoxaнecбypг. 

Човек като г-н Шнайд има визия и поглед за качество и мащаб. Това, което видя по време на разходката си заедно с екскурзоводката  Милена Лекова, го удиви, че в България може да съществува такъв грандиозен обект.

Винаги сме радостни, когато виждаме чужденците да оценяват направеното от нас. Исторически парк ги кара да изпитват възхищение и веднъж завинаги да уважават всеки българин и България. Време е да вдигнем поглед от земята и да се изстреляме в небесата. Нека бъдем уважаващи себе си хора и да прославим България с делата си! 

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД