Голямата победителка в първия „Мюзик айдъл“ Невена Цонева ще пее на събора „Ново начало“

През годините талантливата изпълнителка е печелила множество награди и може да се похвали с над 10 специални участия в България и чужбина.

Победителката в първия български конкурс „Мюзик айдъл“ Невена Цонева ще вземе участие в празничната програма на Международния средновековен събор „Ново начало‘‘, който ще се проведе на 22-23 юни. Талантливата изпълнителка ще пее на живо в първата вечер на събора. През годините тя е заслужила редица отличия за своето музикално творчество и има повече от 10 специални участия в България и чужбина.

Присъствието на Невена Цонева на сцената на „Ново начало“ е комплимент към посетителите на събора по повод 5-годишнината от откриването на културно-историческия комплекс.

Във фестивалната програма ще видите исторически битки, представени от обучените възстановчици на Исторически парк. Ще има двубои по историческа фехтовка, тежковъоръжени рицари ще кръстосват мечове в ожесточени сражения, а епични дуели ще карат зрителите да притаят дъх.

Изкусните стрелци и тропотът на конски копита ще ни пренесат в епохата на славни битки, героизъм и романтика.

За по-младите посетители е предвидено и обучение по фехтовка, стрелба с лък и конна езда, чрез които да се потопят в историята на България и да получат нови умения.

Съборът „Ново начало“ е апогеят в събитийния календар на Исторически парк за 2024 г.

На тазгодишното пето издание входът за деца над 4 години е 10 лв., а за възрастни – 20 лв. Посетителите, закупили билет за вход за Исторически парк, имат БЕЗПЛАТЕН достъп до Фестивалната зона в рамките на двата дни.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД