Детски лагер "В люлката на времето"

Предвидена е и възможност за организиране на допълнителни екскурзии и посещения на забележителности в района и походи сред природата.

Детски лагер "В люлката на времето" ще се проведе от 5 до 9 август в с. Неофит Рилски. Богатата програма включва четири посещения на Исторически парк и образователни игри и работилници в различните епохи както и посещение в Стопанство за отглеждане на натурални храни с тема “Пътя на растенията”, Розариум-билкариум, стопанство за хищни птици, четири нощувки в българска юрта и здравословна храна. Предвидена е и възможност за организиране на допълнителни екскурзии и посещения на забележителности в района като крепостта Овеч, Плиска и Велики Преслав, Мадарския конник, Варна, Балчик, скалните манастири и походи сред природата.

Записванията вече текат. Цената е 515 лв. Предвидени са и отстъпки. При записване на второ дете (брат или сестра) цената е 25 лв. При записване на приятелче - 15 лв. (не се комбинира с други отстъпки). При записване на дете е нужно 30% капаро по банков път.

Банкова сметка: БАНКА ДСК" ЕАД,
BIC: BGSFSTSA
IBAN: BG62STSA93000021351778

Тел. за резервации: 0896 612 175

Цялата програма и подробности можете да откриете ТУК 

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД