Нов тротоар и свежи цветя оформят облика на „Ханът“ 

Така селото придобива по-красив и удобен вид за всички местни жители и посетителите на Неофит Рилски.

Хотелът „Ханът“ в село Неофит Рилски става все по-завършен. Добавят се последните щрихи, които ще направят това място органична част от стилистиката на Неофит Рилски. Може би малко хора от вас си спомнят как изглеждаше преди – типична запустяла и почти разрушена сграда, която грозеше околната среда. Днес тя е поредното бижу тук. Това отново се осъществи благодарение на хората от Исторически парк – съзидателите на община Ветрино.
Една обновена сграда има много елементи, които й придават не само завършен вид, но я вписват в околната среда. Ето два от тях – освен свежите цветя, които го красят отвън, около „Ханът“ поставихме и тротоар както на самия му вход, така и отстрани по главната улица. Освен удобство и красота, това е и с мисъл за безопасността на пешеходците, които вместо да вървят по улицата, могат да ходят по новия тротоар. Около всяка една къща, сграда или парк, които правим тук, ние добавяме и тротоар. Така селото придобива по-красив и удобен вид за всички местни жители и посетителите на Неофит Рилски.
Съвсем скоро предстои откриването на „Ханът“! Това ще бъде новото туптящо сърце в Неофит Рилски – място за срещи, за делник и празник, вашето място.
Вървят последни уточнения... Очаквайте скоро откриването!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД