Семейство дари фитнес уреди за спортната зала в Неофит Рилски

Дарението на Ивайло и Валерия е показателно, че привържениците на община Ветрино искат тя да просперира.

Ивайло и Валерия Симеонови вече две години активно работят по своя финансов план и са посещавали Исторически парк, както и община Ветрино. Доброволстваха в няколко кампании, усетиха духа на цялата общност и даже се сгодиха във Фестивалната зона над парка. Като българи, заминали за Германия преди 7 години, благодарение на финансовия план и следването на стъпките за ефективно управление на финансите си, те се завърнаха официално в България.
Преместването им оттам отне много подготовка, събиране на вещи, хамалогия и няколко интересни решения, които трябваше да вземат. Такова се оказа какво да правят с целия набор от спортни уреди, които бяха накупили в Германия и които бяха в апартамента им. Пренасянето на тежести и уреди от такъв сорт си има определен транспортен разход, който не е малък. Вместо да ги разпродадат в Германия и да си спестят всичките тези разходи, те взеха решение, което да е от дългосрочна полза не само за тях, а за цялата общност на Неофит Рилски. Решението им е да ги дарят на спортната зала „Супер човек“, която позволява на млади и възрастни да се развиват физически. Уредите пристигнаха вече в с. Неофит Рилски и ще бъдат инсталирани за ползване в близките дни. Така, когато Ивайло и Валерия ни посещават, ще могат да се насладят и да ги ползват, знаейки, че голяма част от жителите на община Ветрино, посещаващи спортната зала, ползват това дарение целенасочено.

Предишното дарение на офисмебели на Никола Минков от Пловдив и сегашното дарение на Ивайло и Валерия е показателно, че привържениците на община Ветрино искат тя да просперира и затова насочват тези благодеяния към място, в което със сигурност ще бъдат опазени и ползвани по предназначение

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД