петък, 03.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Автосъборът „Ние сме България“ сплоти хиляди българи!

Емоционално, сплотяващо и обогатяващо, придружено от капризите на времето, беше тазгодишното издание на автосъбора. Въпреки дъжда в събота стотици посетители бяха в Исторически парк още преди да започне празничната програма.

Брокери от Хюстън, Тексас – смаяни от строителството в Неофит Рилски

В първия ден на април ни посетиха американски брокери на недвижими имоти. Фабиан и Кандис Корзо изграждат бизнеса си в един от най-бурно развиващите се градове в САЩ, а именно Хюстън, Тексас, където е централата на НАСА, заобиколена от военни бази, има петролни рафинерии и индустрията процъфтява. Фабиан и Корзо имат поглед върху толкова много сделки заради постоянното търсене на имоти от местещи се в Хюстън, че са развили безпогрешна преценка за качеството на жилищата, които предлагат. В момента, в който стъпиха в Исторически парк, очите им заблестяха.

Свободен вход, специален кът за децата и много изненади за посетителите на предстоящия автосъбор

Посетителите на тазгодишния автосъбор „Ние сме България“ (20-21 април 2024 г.) могат да се насладят на 3 основни неща, а именно: изложението на автомобили във Фестивалната зона, Исторически парк в целия му блясък, както и обиколки с бусове из историческия курорт Неофит Рилски.

Икономическо партньорство между Исторически парк и туроператор от Словакия

Мария Фрейвалдова, за която писахме в миналите ни броеве, успешно защити дипломната си работа на тема „Исторически парк и иновациите в туризма“. След този успех в университета й в Чехия тя реши да придвижи проекта си на следващото ниво.