Старата поща се преобразява

Бившата поща в селото от поредната западнала и рушаща се сграда сега се реконструира и изцяло се преобразява от Исторически парк.

Центърът на село Неофит Рилски става все по-красив и оживен. Строителството на „Ханът“ изключително много допринесе за това, но ето че дойде ред и на следващата важна сграда в центъра, която ще допълва красивата обстановка. Бившата поща в селото от поредната западнала и рушаща се сграда сега се реконструира и изцяло се преобразява от Исторически парк. Това веднага се забелязва отвън, а миналата седмица започнаха и довършителните дейности отвътре.

Самата сграда ще бъде административна, като в нея ще могат да се помещават офиси на различни фирми. Ще е място, което ще даде на най-бързите бизнеси възможност да се позиционират и да изградят своите работни пространства там. Това ще направи община Ветрино още по-добро място за правене на бизнес, защото се създават добри условия за това да има предприемачество – офис пространства и различни услуги. Развитието на бизнеса от своя страна създава работни места и привлича работливи българи в общината.

Известно е, че тук, във Ветрино, внасяме работна ръка, а не изнасяме такава и всичко това е благодарение на съвместната работа на общината с Исторически парк.

 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД