Ново място за срещи и събития

Ханът е още едно място в община Ветрино, което дава възможност за събиране на хора от цяла България

Ханът в село Неофит Рилски се превръща в предпочитано място за срещи и събития. Мотористи от мотоклуб „Кан Аспарух 681“ избраха да направят своето редовно месечно събрание на клуба, като го съчетаха с нощувка. Няма как да не забележи човек, когато те преминават през селото. Впечатляващите мотори, разветите български знамена – всичко това е трудно да остане незабелязано.

Мотористите останаха впечатлени от обстановката, от удобствата и най-вече от позитивните млади хора, които ги посрещнаха и се погрижиха за тяхното пребиваване. Това необичайно внимателно и отзивчиво поведение също не може да остане незабелязано от всеки, който е дошъл тук.

Ханът е още едно място в община Ветрино, което дава възможност за събиране на хора от цяла България, които да го ползват, за да отсядат в удобство и да опознават общината. Те стават част от пъстрия живот тук и го обогатяват.
Ще се радваме това да помогне община Ветрино и тази година да стане туристическа община в годишната класация на Министерството на туризма.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД