Създаваме заедно визитната картичка на България

Ентусиазирани, решихме да поръчаме огромен транспарант с площ от 42 кв.м, без да знаем, че такива се печатат рядко и по изключение, защото са много трудни за монтиране.

Един ден бяхме на обиколка из Неофит Рилски с Иван Стайков – собственик на ресторант в гр. Алфатар, на главния път между Шумен и Силистра, откъдето минават много хора. Иван остана изключителен впечатлен от факта, че е неделя, а почти на всички обекти в селото имаше хора, които работят. Тогава му хрумна идеята да направим реклама на Исторически парк в неговия обект, защото за хора, които обичат да работят и да развиват държавата си, трябва да се знае.

Ентусиазирани, решихме да поръчаме огромен транспарант с площ от 42 кв.м, без да знаем, че такива се печатат рядко и по изключение, защото са много трудни за монтиране. Когато беше готов и направихме няколко безуспешни опита да го разпънем, реших да потърся рекламни агенции, които да го монтират. Всички ми отказваха, след като чуеха за какъв размер става въпрос. Единственото, което ни остана, беше да викаме неволята – ние сами проектирахме и направихме конструкцията. Целият процес отне няколко месеца, но крайният ефект определено си заслужава. С дружни усилия направихме нещо, което всички считаха за невъзможно – подобно на Исторически парк. Ето как неговата кауза обединява българите, борещите се и хората, които искат обществото в България да се развива. Нека заедно направим Исторически парк визитна картичка на България. Всеки е добре дошъл да обединим усилия около общите за България каузи!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД