Британци рекламират Исторически парк в Пампорово

Британски собственици на офис в Пампорово изявиха желание да отдадат за неограничено ползване прозорците на офиса си до ски центъра в зимния ни курорт.

Чудото Исторически парк завладява все повече цялата страна. Не само сънародниците ни, вече и чужденци, които имат бизнес в България, искат повече хора да знаят за най-големия проект на Балканския полуостров. Станахме свидетели на безпрецедентен маркетинг, невиждан досега в света. Британски собственици на офис в Пампорово изявиха желание да отдадат за неограничено ползване прозорците на офиса си до ски центъра в зимния ни курорт. Като собственици на един от хотелите на Смолянските езера те са наясно колко е важно не само местните, а и чуждестранните туристи да узнаят за Исторически парк като ново явление в туризма и развитието на нашата страна. Самите те са го посетили и са убедени, че всички трябва да знаят за многовековната и богата българска история.

Старият офис, който е служил за ски училище, отдавна не е активен и сега неговото предназначение като реклама на ключово място до информационния център позволява повече чужденци да знаят за величието на страната ни.

Изработката на дизайна на перфофолиото отне около 1 месец с оразмеряване, демонтаж на старите плакати и табели от офиса, за да може сега да се превърне в изящна гледка за всеки посетител и минувач. Благодарим на рекламна агенция „Ни Ко“ за бързата реакция и професионализма!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД