Драма в село Неофит Рилски. Рецидивист преби почти до смърт приятелката си

Връща се да си вземе детето и тогава Сашо Наркомана чупи стол в нея.

Драма в село Неофит Рилски. Рецидивистът садист Александър Колев е пребил почти до смърт приятелката си, от която има дете на един месец.

Преди близо две години заради системни побои над майка си той беше получил ограничителна заповед и му беше забранено да се доближава до нея. Това става причина да отиде да живее във Варна, където се събира със сегашната си приятелка. Заедно употребяват алкохол и кристали, след което той системно я пребива. Жената забременява от него и това е причината майка му отново да го приеме, за да му помага за детето. Разбира се, той не се отказва от старите си навици и продължава да пребива приятелката си. Малко преди да роди, тя отива в полицията и подава жалба срещу него. За нейно нещастие ражда няколко дни след това вкъщи и не успява да се измъкне от този ад. Побоите продължават и вчера тя е била пребита почти до смърт. Надвечер Александър, по-известен като Сашо Наркомана, започва поредната порция бой. Жена му успява да избяга и да отиде до строителните офиси в селото, откъдето подава сигнал. Връща се да си вземе детето и тогава Сашо Наркомана чупи стол в нея. Полицаите идват малко след това и след преследване и борба успяват да го задържат. Тестът за алкохол отчита 1,5 промила, чакат се резултатите от теста за наркотици. Наложена му е постоянна мярка „задържане под стража“.

Припомняме, че Александър Колев беше главно действащо лице в лъжедрамата на вестник „Капитал“, които публикуваха статията „Частно село“, в която обвиняват хората, искащи това насилие да престане. Използваха лица, подобни на Сашо Наркомана, за да се разправят с Исторически парк. Благодарение на хора като тях той е още на свобода, продължава да бие хора и няма да се спре, докато не убие някого. Ще следим за драмата и ще ви информираме за развитието по нея.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД