Десетки престижни компании се довриха на Исторически парк през 2023г.

Очаквайте и специалното издание на юбилейния събитиен календар на Исторически парк. 

Със своите безкрайни възможности Исторически парк и Фестивалната зона се превърнаха в дом на многобройни прояви. В зенита на топлите летни месеци тук се проведоха културни събития с разнороден характер – от исторически и традиционни, през фолклорни и съвременни, до международни и местни – всички те посрещнати с голям интерес от публиката. И това не беше всичко.

На нестандартните решения, внимателното отношение и професионализма на екипа се довериха престижни компании с доказан международен авторитет. 

Туристическият атракцион, известен с умелото съчетаване на историческата атмосфера със забавление, спортни активности и силни адреналинови изживявания, посрещна през изминалата 2023 г. екипите на Фикосота ООД, Bayer Bulgaria, Coca-Cola European Partners Services Bulgaria, Omnikar BG и други.

Многочисленият екип на брандовете Еxo, Semana, Puffies, Emeka и Milde стана свидетел на неповторимо по въздействието си вечерно представление. Отборни надпревари, логически задачи и екстремни пътувания се превърнаха в предизвикателства за търговските екипи на компаниите, чиято цел бе да насърчат творческия потенциал и да подобрят вътрешната комуникация. Прецизно планираните тиймбилдинг програми задоволиха и най-взискателните ни клиенти. 

Ако няма място за това изречение може да изрежеш:

За удовлетворението от проведените събития свидетелстват както множеството референции, така и любителските снимки и видеа.

Но истинското доказателство за добрите организационни умения на екипа и отличната локация на Исторически парк е постъпилата вече първа заявка за новия сезон.

Повече информация за корпоративните събития може да намерите тук: https://ipark.bg/bg-BG/Proposals/Details/767

Очаквайте и специалното издание на юбилейния събитиен календар на Исторически парк. 

Ралица ПЕТРОВА
Моbile: +359 884 618 648

Email: ralitsa.petrova@ipark.b
 
Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД