понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Броени дни до първия по рода си Детско-юношески интерактивен фестивал „Възходът на Асеневци“

Най-новото културно-историческо събитие – интерактивният фестивал „Възходът на Асеневци“, ще се проведе за първи път на 11 май, събота. Първото по рода си културно-историческо събитие е насочено изцяло към организираните групи и свободните посетители на Исторически парк.

Очаквайте през МАЙ изложба на историческа живопис "Отпечатък във времето"

Благодарение на дългогодишните целенасочени усилия „Исторически парк“ АД и „Трежър“ ООД допринасят в днешно време за създаването на богато материално и културно наследство. Неоспорим е фактът, че художественият фонд към Исторически парк в момента притежава над 300 стойностни картини, графики, скулптури и пластики.

Корпоративни събития и тиймбилдинг програми в Исторически парк

Tиймбилдинг програмите ни осигуряват реалистични изживявания, които вдъхновяват и мотивират служителите да работят за постигането на общите цели. Свържете се с нас и ще направим професионална консултация за събитието ви, защото вярваме, че съчетанието между полезното и приятното ще придаде допълнителна стойност на изживяването ви. Осигуряваме още пълен пакет от услуги – настаняване, транспорт, изхранване, активности и разходки до близки дестинации.

Исторически парк ще отбележи 3 март с богата фолклорна програма и историческа възстановка

Националният ни празник е не само повод за радост, той е повод за вдъхновение и възпоменание. Прекрасна възможност да се отдаде почит на всички, които с подвига и саможертвата си направиха днешното ни свободно съществуване възможно.