Веригата "Хора от народа" отвори нов магазин за натурални български продукти

Клиентите ще могат да избират между богат асортимент от стоки, някои от които са с произход от община Ветрино 

Трети магазин на организацията „Хора от народа“ на Пламен Ангелов и Галин Иванов отвори врати на Богоявление, 6 януари. Той се намира на ул. „Тимок“ 49 в София и подобно на първите два магазина на веригата в него ще се предлагат единствено натурални стоки на български производители на достъпна цена.

„Изключително съм радостен, че днес, точно на Богоявление, се събираме на откриването на втория пореден магазин „Хора от народа“ в София и трети в България. Радвам се да видя толкова много хора заедно с нас на това събитие. Погрижили сме се да останете доволни с български натурални и качествени продукти. 

Даваме началото на втория пореден магазин в София. По този начин продължаваме с нашата мисия да възродим и да върнем хранителния суверенитет на Република България. Да живее България! Ние сме хората, които чрез нашето обединение ще си оправим държавата“, заяви на официалната церемония по откриването Галин Иванов.

В магазините се предлагат и някои от продуктите на Исторически парк – вино без консерванти – „Виното на боговете”, пелин, студенопресован 100% натурален сок от череши и едросмляна домашна лютеница без добавена захар. Налични са и няколко вида млечни продукти.

На място беше и основателят на Исторически парк Ивелин Михайлов, който посочи необходимостта от връщане на хранителния суверенитет на страната и призова към подкрепа за българските производители.

Може да откриете магазините на „Хора от народа“ в:

гр. Варна, „Дубровник“ 17, 9010 „Левски“

гр. София, ул. „Родопски извор“ 24, жк „Красно село“

гр. София, ул. „Тимок“ 49, център

За връзка с тях може да ги намерите във фейсбук „Хора от народа“ или на тел. 0876 677 221.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 1 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД