Ивелин Михайлов: Време е да кажем СТИГА!

Когато видите масирана кампания, в която са включени те, не я подкрепяйте!

"Новите управляващи и тяхната малка, но яростна група привърженици се опитват да ни разделят и да изтрият от обществената памет всеки и всичко, което може да ни напомни за свободата и силата, която имаме, когато сме обединени и живеем и работим като единен народ. Разделят ни стъпка по стъпка и изискват изтриване или подчинение от всеки. Искат този да се извини и да се подчини или онзи да се извини и подчини.
Никога не получихме извинение за "Исторически парк", никога не получихме извинение, че вкараха държавните пари във война, а не в развитие на държавата, никога не получихме извинение,  че съсипаха образованието, здравеопазването, земеделието, производството, армията, животновъдството, науката, културата и душите на хората. Не получихме извинение, че унищожиха 2 500 000 от нашия народ, не получихме извинение за наркоманите, престъпниците, не получихме извинение за унижението, което търпим вече 34 години, не получиха извинение и техните хора, че ПП и ДБ ПРЕДАДОХА всички техни привъженици, като направиха правителство с ГЕРБ и ДПС. Използват омразата за разединение.
Време е да кажем СТИГА!
Ние повече няма да се подаваме на това. Когато видите масирана кампания, в която са включени те, не я подкрепяйте! Дори да ви изглежда, че ви па зи, знайте, че ви вреди. Нека се оправим сами, а да не чакаме те да ни оправят! Всеки ден доказваме как може да се оправим, но все още не поглеждате към нас. Аз казвам СТИГА и няма да изолирам социално хора, защото ми нареждат или ме заплашват със социална изолация. Изтрит съм от 2019 година и съм отлично. Създал съм много неща, които могат да се видят, а те не са направили нищо. Огледайте се и помислете! Вие можете много повече!"
 
 
 
 
 
 
Споделете с приятелите си

Коментари

Има 2 коментара за статията

  1. Незабравка Цакова 10.3.2024 9:23 ч.

    Мястото на всички българи е в България. Благодаря ви за това, че ме връщате отново у дома!

    За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
  2. Цветомила Семова 6.8.2023 13:39 ч.

    Абсолютно - ще ги познаете по делата им, а не по думите!

    За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД