събота, 27.07.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Ивелин Михайлов: Хората правят държавата

"В днешно време все по-често чувам изразите: "Ако не си пътувал, все едно не си живял", "Яж, пий и си носи новите дрехи","Нищо няма да занесеш на онзи свят, така че живей на макс". Може би когато някой ги е казал е имал друго предвид, но сега се използват със значението да бъдеш повърхностен и да унищожиш твореца в теб, и да наблегнеш на консуматора.

„Ново начало“ – началото на нещо велико

Преди много години България е била пред огромна заплаха. Светът около нея е горял в огъня, запален от Монголската империя, като в същото време дългогодишният й враг Византия е бил в съглашение именно с монголите, а за капак на този убийствен тандем тогавашният български цар е бил сакат.

Завършихме юртовия лагер „Наедно“

В село Неофит Рилски се завърши вълшебният юртов лагер „Наедно“. Неговото строителство започна преди две и половина години и първата част функционира от две години. Сега окончателно е завършена и втората му част, като по този начин става най-големият подобен комплекс на Балканския полуостров. Състои се от двадесет юрти, които са направени от вълнена плъст и от една страна, пренасят изцяло човек в природата, а от друга, имат всички удобства на съвременния свят.

Хората, които управляват държавата, се опитват да унищожат Исторически парк

От много години Исторически парк се бори с управлението в България и до този момент е единственият фар на надежда за хората, които още я търсят. Проблемът на обекта е, че показва немощта на управниците и буди много въпроси у населението.

© Всички права са запазени, 2024.