Новите машини за нашите бойци

„Пазителите“ в община Ветрино са група българи, които са решили да се грижат за местата, в които живеят.

Едно време българите са били известни като най-добрите ездачи. Те са успели да овладеят до съвършенство изкуството да яздиш кон и това им е дало такова предимство, че са владеели света. В днешно време ролята на конете е заета от мотоциклетите и превозните средства със специално предназначение, известни още като джипове. Те дават възможност на тези, които ги притежават и умеят да ги управляват и поддържат, да свършат нещо и да изживеят приключения, за които обикновеният човек може само да мечтае или да гледа на телевизора. „Пазителите“ в община Ветрино са група българи, които са решили да се грижат за местата, в които живеят. Ежедневно те се борят с безсъвестните граждани и селяни, които си хвърлят боклука в природата, както и с тези, които правят незаконна сеч, крадат от почвите на плодородните ни ниви, пренасят и продават наркотици и шофират пияни или безразсъдно правят дрифтове и убиват хора по пътя и на тротоарите. Ясно е, че няма полиция или институции, които да се борят с тях, но това не означава, че ние като граждани не можем да си защитим правата и да се справим с престъпниците, които унищожават държавата ни. Та тези хора имат нужда от машини, с които да могат да обикалят терена и да следят за нарушения, които да заснемат, и на база безспорни доказателства да задействат безумно тромавата държавна система.

За наша радост „Пазителите“ от община Ветрино тази седмица успяха да се сдобият с четири нови високопроходими машини, с които да гарантират, че хората в техните населени места ще могат да живеят спокойно, защото никой няма да може да си изхвърли боклука безнаказано, няма да продава дрога на малолетни или да ограби дом, обитателите на който ги няма в момента. Тези високопроходими превозни средства са прекрасни оръжия в ръцете на доброто и смелите момчета и момичета ще могат да достигнат навсякъде, където има нужда от тях, за да установят и заснемат престъпленията и да принудят полиция, съд, прокуратура и институции да се задействат. За това помага и „Красиво Ветрино“, както и другите издания, които са решили да служат на българското общество, а не да усвояват пари от олигархията, защото всичко заснето и документирано ще бъде споделено с широката общественост. 

Пожелаваме на хората, на които ще служат новите инструменти за справяне с беззаконието, да ги пазят и да знаят, че един мъж е истински такъв само ако има средствата, с които да си свърши работата, без тях той няма да успее. Да се закупят, е само първата крачка, а да се овладеят и поддържат, е втората. Вярваме, че ще бъдат използвани за добро и ще служат дълго време! Успех на смелите борци за справедливост!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД