Битката за България започна!

Трябва да знаем, че всеки способ за потискане на свободната воля и всяка империя си имат своя край.

Всяка империя има своя начин да подчини населението, което й е подвластно. В предишните империи се забраняваше въобще да се говори за това, но с времето се разбра, че то води до директна съпротива и отказ на хората да изпълняват съвестно своите задължения. Това доведе до еволюция на терора и вече не се забранява говоренето, а се унищожава социалният образ на бунтовниците и им се налага социална изолация. Първият способ е по-милостив, защото хората се страхуват от властта, но си говорят един с друг; вторият е изключително жесток, защото човекът става социално прокажен и всеки, който реши да говори с него или да се сдружи в дадено направление, също бива социално изолиран и това принуждава хората да избягват маркираните от властта. Именно във втория вид империя живеем в момента. Всеки, който дръзне да оспори решение на империята, бива социално сринат и унищожен, но оставен да живее, за да може с всеки свой дъх да служи за назидание на другите и да ги плаши дори мисълта да поставят под съмнение някоя дума на господаря.

Трябва да знаем, че всеки способ за потискане на свободната воля и всяка империя си имат своя край. Винаги е имало смели и свободолюбиви хора, които решават да се изправят срещу потисничеството и да върнат свободата на своите събратя. Точно такъв момент настъпи в България. Вече 35 години сме в преход, през последните 27 непрекъснато ни управляват евроатлантици и резултатът е един и същ – унищожителен за нашия народ. За съжаление, до този момент няма нито един богат човек, който да мисли за нашата страна като за своя и да се бори да я подобри цялостно. Имаме само такива, които искат да я управляват като башибозук, да източат каквото могат от нея и после да си купят живот за себе си и своите деца в друга държава, в която някой мисли дългосрочно. В същия този момент народът е унищожаван системно, за да могат да измъкнат от неговата смърт възможно повече средства. И за да не бъда празнословен с думите си, ще проверим къде се подготвят да живеят нашите олигарси и управленци. Започваме с Иво Прокопиев, който живееше в Сингапур и Лондон, продължаваме с Кирил Петков – в Канада, Асен Василев – във Великобритания, някои си вземат имоти в Испания, други – в Дубай и Швейцария. Общо взето, списъкът е дълъг и виждаме как спечеленото от нашата страна се налива по целия свят, но общото е, че във всички тези страни управляващите и олигархията мислят за държавата като за своя и я развиват така, че за векове напред техният народ да просперира, докато нашите богаташи и управляващи разпродават хората и държавата на парче. Показателно е колко индустрии бяха разрушени и заводите бяха продадени на парче, като нито една не се запази българска, за да се развива в България, както и да има свои развойни центрове и развитие на български кадри. Нито една! Последните три, които се унищожават, са хранителната индустрия, туризмът и енергетиката. След тях преходът ще е завършен и от България няма да е останало нищо. Именно тук назрява Битката за България и в нея вече се оформят основните играчи. Самата битка се разиграва в североизточната част на нашата страна и обхваща Добруджа и Варненска област. Причина за войната е желанието на нашите управляващи и могъщи бизнесмени да поставят огромни ветропаркове, които ще унищожат туризма, селското стопанство и енергетиката ни наедно. Началото на войната започна в община Ветрино, а управляващите вече я пренесоха и в много други общини, включително и в самата морска столица Варна. Ако отстъпим и в тази борба, България вече няма да има сили да съществува като самостоятелна държава и това ще е нейният неизбежен и окончателен край. Ако обърнем тази битка и я спечелим, ще покажем, че империята може да бъде победена и това ще е началото на нов възход, в който ще върнем вярата и на другите региони, където има много качествени българи, ще започнем бързо да изграждаме икономически силна държава и ще я направим най-доброто място за живот и развитие в света. 

Началото на битката е поставено и ясно се вижда, че управляващите осъзнават силата на хората, които се съпротивляват, защото веднага включват тежката артилерия. Те искат бързо и безкомпромисно да приключат този сблъсък, защото осъзнават голямата вероятност да го загубят. В борбата беше включена и БНТ. Важно е да знаем, че това е националната телевизия, която се финансира изцяло от народа – забележете – от парите на народа, и нейното предназначение е да защитава този народ, а не да го убива. Уви, управляващите нарушиха и това правило и подчиниха народната телевизия да работи за техните интереси и против народа. В събота във вечерните новини централно място заемаше клеветнически, внушаващ откровени лъжи репортаж именно за настъпилата борба. В централната емисия новини беше отбелязано, че има грешна публикация в интернет, правилно прочетохте – грешна публикация в интернет (при наличието на стотици хиляди такива на ден), в която екологичната организация „Човек-Природа-Живот“ чрез своята фейсбук страница е разпространила снимка с много ветрогенератори, които са поставени на обработваема земя, и е изказала твърдение, че животът е изчезнал. За една обикновена публикация беше направен обширен репортаж, в който се твърдеше, че е сгрешена държавата, че живот според тях има, защото земята още се обработва и още има град там. Започнаха едни безкрайни асоциации с партия „Величие“, с Ивелин Михайлов, с протестите против въвличането на България във войната в Украйна и нежеланието ни да умират български мъже там, с протестите в „Марица-изток“ и други подобни инициативи, за да се внуши, че се лъже и че явно има руско финансиране на хората, които стоят зад тази публикация. Всичко заприлича на жужене на муха, срещу която веднага се стреля с атомна ракета. Това може да ни радва, защото показва страха на олигархията от силата на събудените народни маси, и да ни даде крила в тази борба. 

За сгрешената държава са прави, има грешка. Държавата е Нидерландия, а не Германия, както е отбелязано в публикацията, но за другото лъжат и внушават неистини без никакъв срам. В Нидерландия почвите не са плодородни като в България и там се внасят торф, листна маса и почви от други държави. Тази държава е под морското равнище и глобалното затопляне ще я потопи, затова те са готови на крайни мерки, за да го предотвратят, но при нас, в България, нещата са коренно различни. Там почвата е мъртва по рождение и се поддържа изкуствено с много средства и високи технологии, нещо, което, ако се случи в нашата страна, ще бъде катастрофално. Така че тук публикацията е 100% истина. Колкото за града до ветропарка, няма никакви изследвания дали този град намалява или се увеличава като население. Град Девня в България също не е умрял, но умира всеки ден благодарение на горенето на европейски боклуци там. Населението му е спаднало с над 20% за последните 10 години и продължава да спада с бързи темпове. В Девня няма център за развитие на науката, а има център за разпространение на наркотици. Там няма млади хора, които да се заселват, а има предимно възрастни хора с ниска продължителност на живота и тя става град на загиващи хора. Същото е твърдението и за града, който се намира до този ветропарк в Нидерландия. БНТ и нейните журналисти отново излъгаха зловещо както във времената на протести, когато над 8000 души протестираха, а те или отбелязваха стотина, или въобще не ги споменаваха. 

Българските централни медии са доказали слугинажа си към властта и е време да спрем да ги гледаме, а повече да обръщаме внимание на малките медии, които доказано се стремят да отразяват правилно събитията. Битката за България ще бъде спечелена на информационния фронт и е необходимо да подкрепяме революционерите, като разпространяваме техните медии и информация. Можем да спечелим тази война, а и няма накъде да отстъпваме оттук нататък. Бъдете активни и изобличавайте лъжата! Подкрепяйте тези, които се борят за вас, и ще получите по-добър живот! Помнете, че заедно сме непобедими!

Присъединете се към нашата общност в Telegram тук

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД