Основният Семинар на Тогедър - “Квантов скок” за вашата кариера.

Ако се огледаме около себе си, ще забележим, че част от хората не са доволни от живота, който водят.

Изминалата събота в с. Неофит Рилски се проведе поредният Основен семинар на Тогедър за нови консултанти. За какви хора е подходящ? Ако се огледаме около себе си, ще забележим, че част от хората не са доволни от живота, който водят. Или работата им, не ги вдъхновява, или имат финансови проблеми, (независимо от доходите, които заработват), или не успяват да постигнат щастие във взаимоотношенията с близките си.

Какво правят, ако имат един или повече от тези проблеми?

Сменят работата, преквалифицират се и започват нова дейност, насочват се към собствен бизнес или заминават за чужбина, в търсене на по-добър живот. Истината, е че ако човек не си промени начина на мислене, нито едно от тези действия няма да му помогне - напротив, с времето и годините нещата ще стават по-зле и най-лошото, е че дупката, която копаят няма дъно, докато не променят мисленето, а от там и действията си. Наемната работа си има своите организационно-структурни ограничения и, ако човек е избрал този път на развитие, на него му е нужна система за работа с финансите, която премахва тези ограничения и той има шанса да постигне целите си.

Повечето хора отварят собствен бизнес, за да “нямат шефове” и да изкарват повече пари от него. Ограничението при предприемачите, е че ако не организират добре работеща бизнес система, за която е нужно специфично знание, те просто са се самонаели да свършат дадена работа. Често работното време е двойно по-голямо, а заработените пари, спрямо него понякога и по-малко. Заминаването в чужбина рядко пъти е ршение на проблема и там основната грешка, е че човек се втурва да работи нещо, което носи повече пари, но без правилна работа с финансите, малцина са тези, които успяват да постигнат значителен успех.

За хората в подобни ситуации е ясно, че трябва да променят нещо генерално в живота си и Основните семинари на Тогедър всеки месец имат точно тази функция - да им дадат важна информация, която ако се възприеме и приложи, ще им помогне да направят т. нар. “Квантов скок”.

 

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД