Доброволци на Фондация „Въздигане“ зарадваха децата в Горна Малина и Средец

Акциите не са просто подаряване на книжки, те се превръщат в открит урок, който децата помнят цял живот и припомнят и на родителите си. 

Доброволците на Фондация „Въздигане“ продължават своята мисия да достигнат до всяко кътче на България и да зарадват всички български третокласници с подарък историческия комикс за хан Кубрат „Заедно можем всичко“. Комиксът съдържа един от най-известните завети в българската ни история – завета, който хан Кубрат е предал на своите синове, че само обединени, могат да са по-силни. Кампанията достига и до българчета извън територията на страната благодарение на будни граждани, които живеят в чужбина. През последната седмица доброволци на фондацията зарадваха децата в няколко точки на България. Всички ученици от СУ „Христо Ботев“ – Горна Малина, училище „Космос“ в село Осоица и в цялата община Средец получиха такъв комикс.

Акциите не са просто подаряване на книжки, те се превръщат в открит урок, който децата помнят цял живот и припомнят и на родителите си. Урокът, че заедно не просто са силни, а непобедими!

Свържете се с нас, ако имате желание да ви посетим или да се включите като доброволец в кампаниите ни!

Телефон за връзка: 0887 499 224.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД