Българи обединяват родолюбието и страстта си към колите

Автомобили от всякакъв тип, които чрез своя бранд допринасят за съхраняването и предаването на българския дух, ще се състезават за награден фонд, осигурен от Исторически парк.

На 20 и 21 април пред паркинга на Исторически парк предстои поредното авто-мото събитие „Ние сме България“. То представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България. Това е своеобразен празник не само на българското наследство и култура, но и на националната ни гордост. 

Време е вече да осъзнаем, че ние, обикновените хора, сме тези, които трябва да се погрижим за съхранението на българския дух. Ежедневно да си напомняме и показваме пред света кои сме, кое ни обединява тук, на тази земя, какво сме постигнали и какво още можем да постигнем. Един чудесен начин за това е да направим автомобилите си най-голямата движеща се реклама на България!

Изложбата конкурс ще включва разнообразие от автомобили – от класически модели до най-новите луксозни превозни средства – всички, украсени в ярките бели, червени и зелени цветове на българското знаме. Автомобили от всякакъв тип, които чрез своя бранд допринасят за съхраняването и предаването на българския дух, ще се състезават за награден фонд, осигурен от Исторически парк.

За участие в конкурса могат да се запишат превозни средства, чието брандиране е изпълнено с фолио, боя или спрей. 

За настроението на участниците и посетителите на събитието са организирани образователни и забавни игри, мототурове, офроуд турове с всъдеходи, тестдрайв и множество демонстрации.

За повече информация и за участие – свържете се с нас на тел. 0886 886 961.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД