Корпоративни събития и тиймбилдинг програми в Исторически парк

Тук ще се погрижим за всички организационни детайли – от планирането до самото провеждане на вашето неповторимо събитие.

Предлагайки уникална паркова обстановка и изискана атмосфера, Исторически парк е идеалното място за провеждане на корпоративни събития.Тук ще се погрижим за всички организационни детайли – от планирането до самото провеждане на вашето неповторимо събитие. 

Ние ще впишем вашите изисквания в нашето пространство, като изработим индивидуална програма спрямо корпоративната ви мисия и идеали.

Tиймбилдинг програмите ни осигуряват реалистични изживявания, които вдъхновяват и мотивират служителите да работят за постигането на общите цели.

Свържете се с нас и ще направим професионална консултация за събитието ви, защото вярваме, че съчетанието между полезното и приятното ще придаде допълнителна стойност на изживяването ви.Осигуряваме още пълен пакет от услуги – настаняване, транспорт, изхранване, активности и разходки до близки дестинации. Нашият екип  в  Исторически парк ви очаква!

Ралица Петрова

тел. 0884 618 648

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД