Основателят на Исторически парк се срещна с граждани на Сливен и Ямбол

Предстоят отворени срещи на Ивелин Михайлов в градовете Бургас и Добрич. Целта на срещите по населени места е пробиване на статуквото и създаване на добра среда за живот и развитие в България.

Предстоят отворени срещи на Ивелин Михайлов в градовете Бургас и Добрич.

Серия от отворени срещи с граждани от различни градове в България започна основателят на Исторически парк Ивелин Михайлов. Целта на срещите по населени места е пробиване на статуквото и създаване на добра среда за живот и развитие в България. Първият град, подел инициативата за такава среща, е Сливен, където темата на разговора бе „А сега накъде?“. Поканата дойде от Пламен Пасков, общественик, икономиста Светозар Събев и Георги Милев, живял дълги години в чужбина. На срещата предприемачът Ивелин Михайлов даде насоки за конкретни действия за излизане на България от кризата. Като първа реална стъпка се стигна до идеята да се създаде медия на свободното слово, така че очаквайте съвсем скоро вестник „Красив Сливен“. 

На срещата в Ямбол гражданите споделяха вижданията си за ситуацията в България и задаваха въпроси по наболели теми. На база своя практически опит в община Ветрино , Ивелин Михайлов предложи конкретни насоки и посочи стъпките, по които се стига до реално решаване на проблемите. Жители на Ямбол споделиха желанието си и в техния град да има магазини от веригата „Хора от народа“, за да се подпомогне реално местната икономика, като същевременно се създаде среда за развитие и подобряване здравето на хората.

Отворените срещи в страната с основателя на Исторически парк Ивелин Михайлов продължават – на 29 март той ще гостува в гр. Бургас заедно с полковник Николай Марков. Срещата ще се проведе под наслов „За бъдещето на България“, в сградата на библиотека „П.К. Яворов“, от 18 ч.

Поради ограничените места в залата молбата ни е желаещите предварително да заявят своето участие на телефон: 0889 151 075.

Заповядайте на отворена среща с Ивелин Михайлов и в гр. Добрич – на 1 април, в концертна зала „Добрич“, от 18 ч. Амбицията е срещи под наслов „За бъдещето на България“ да се проведат и в други български градове, за да поставим заедно началото на обединена, мирна и просперираща България. Очакваме ви!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД