петък, 03.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Засилен интерес към отворените срещи с предприемача Ивелин Михайлов и полк. Николай Марков

По време на проведените срещи предприемачът и полковникът представиха целта и мисията на инициативата, която са подели, и обсъдиха с гражданите конкретни стъпки и план за бъдещето на България. Те направиха ретроспекция на развитието на страната, очертаха „ситуацията на абсолютния предел“, в която живеем днес, и жизненоважната необходимост от смяна на модела на управление и организация. Ивелин Михайлов заяви, че няма амбиции да влиза във властта, но може да помогне с реални стъпки, които вече са направени и дават резултат в община Ветрино. 

Виртуална разходка в Исторически парк за българчетата във Финландия

По време на виртуалната разходка учениците от училище „АБВ“ се превъплътиха в интерактивни пътешественици и се върнаха 10 000 години назад във времето. С интерес и любопитство децата се докоснаха до историята по българските земи от епохата на халколита, неолита, тракийската епоха и Ранното средновековие.

Основателят на Исторически парк се срещна с граждани на Сливен и Ямбол

Първият град, подел инициативата за такава среща, е Сливен, където темата на разговора бе „А сега накъде?“. Целта на срещите по населени места е пробиване на статуквото и създаване на добра среда за живот и развитие в България. Отворените срещи в страната с основателя на Исторически парк Ивелин Михайлов продължават – на 29 март той ще гостува в гр. Бургас заедно с полковник Николай Марков. Срещата ще се проведе под надслов „За бъдещето на България“, в сградата на библиотека „П.К. Яворов“, от 18 ч. Поради ограничените места в залата молбата ни е желаещите предварително да заявят своето участие на телефон: 0889 151 075.

Фирмено събитие в Исторически парк се превърна във вдъхновяващо преживяване

С подобаващ старт Исторически парк откри сезона на големите международни фирмени събития. Наши гости бяха служители на фирмата „Пластхим-Т“ АД. Над 40 представители на ръководни позиции от различни националности се потопиха в експлозия от емоции и незабравими преживявания.