Служители на HUMANA избират Исторически парк за сплотяващи екипа събития

Пер Албинус, управител на фирмата, пристигна със свои служители от далечни страни като Индия и Колумбия и остана впечатлен от видяното.

Знаете ли какво е общото в съвременния свят между хората с благородна кауза? Отдадеността! Отдаденост, която съчетават с вяра, устрем и енергия, за да я осъществят и така с една идея да подобрят света, да го направят по-красив и по-човечен. В името на такава благородна кауза мечтатели, вдъхновени от идеята да възкресят величието на България, реализираха проекта Исторически парк и го превърнаха в естествена среда за хората, които градят един по-добър и справедлив свят.

Такива отдадени хора, посланици на Доброто, са и служителите от екипа на „Хумана Пийпъл ту Пийпъл България“ ЕООД, част от които бяха на посещение при нас. Фирмата е поддръжник на международната мрежа на „HUMANA People to People“ и е сред 29-те членуващи организации в Европа, САЩ, Африка, Азия, Латинска Америка и свързаните с нея компании в 45 държави. Целта й е да оказва положително въздействие върху социалната сфера и околната среда в България и по света, както и да предлага на своите клиенти качествени услуги и продукти.

Пер Албинус, управител на фирмата, пристигна със свои служители от далечни страни като Индия и Колумбия. След пътешествието с машината на времето – от неолита, 10 000 години преди Христа, до наши дни – г-н Албинус сподели, че макар и да не идва за първи път в Исторически парк, е изключително впечатлен. Той е обикалял много по света, посещавал е различни музеи, но никъде не е виждал нещо подобно. „Тук човекът е толкова близо до историята. Посетителите могат да се докоснат до нещата от живота на хората в миналото и да усетят бита им през различните периоди. За разлика от музеите, където всичко е зад витрина и не може да се преживее историята така“, допълни г-н Албинус.

Цялостното преживяване по време на разходката увери гостите ни, че Исторически парк е прекрасно място за провеждане на техен тиймбилдинг. Големите международни компании като HUMANA търсят качествена среда за развитие и прогрес на своите партньори и служители. Исторически парк, село Неофит Рилски, е идеално място, с изградена инфраструктура и даващо добавена стойност към обществото.

Благодарение на дългогодишните целенасочени усилия на отдадени хора Исторически парк допринася за възраждането и развитието на българското материално и културно наследство. Без аналог в света! Нека се гордеем с това!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД