Засилен интерес към отворените срещи с предприемача Ивелин Михайлов и полк. Николай Марков

Ивелин Михайлов заяви, че няма амбиции да влиза във властта, но може да помогне с реални стъпки, които вече са направени и дават резултат в община Ветрино.

Основателят на Исторически парк заяви, че няма амбиции да влиза във властта, но може да помогне с реални стъпки.
При засилен интерес преминаха срещите на гражданите с основателя на Исторически парк Ивелин Михайлов и полк. Николай Марков в градовете Сливен, Ямбол, Бургас и Добрич. Срещата в Бургас бе отразена по „Канал 0“ в предаването „Добро утро“. 

По време на проведените срещи предприемачът и полковникът представиха целта и мисията на инициативата, която са подели, и обсъдиха с гражданите конкретни стъпки и план за бъдещето на България. Те направиха ретроспекция на развитието на страната, очертаха „ситуацията на абсолютния предел“, в която живеем днес, и жизненоважната необходимост от смяна на модела на управление и организация. Ивелин Михайлов заяви, че няма амбиции да влиза във властта, но може да помогне с реални стъпки, които вече са направени и дават резултат в община Ветрино. В тази връзка с подкрепата на дейни българи се зароди идеята за създаването и на други медии на свободното слово – „Красив Сливен“, „Красив Добрич“ и „Красив Бургас“. 

На срещата, която се проведе на 1 април в гр. Добрич, хората се интересуваха каква е позицията на двамата гости по важните теми за бежанците, мафията, Конституцията, беззаконието и много др.

На 10 април предстои отворена среща с Ивелин Михайлов и полк. Николай Марков в Стара Загора в "Мериан Палас" от 18 часа, а на 19 април в Шумен, читалище „Добри Войников“, отново от 18 ч.

За повече информация относно предстоящите срещи в цяла България следете във фейсбук страницата на „Красиво Ветрино“. 

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД