Бум на посещаемостта през месец март в Исторически парк

На националния празник 3 март хиляди българи дойдоха, за да празнуват българската свобода на едно прекрасно място, където българският дух е жив.

Баба Марта тази година беше в добро настроение и ни зарадва с хубаво време. Пролетта сякаш нямаше търпение да „влезе във владение“. Всеки ден Исторически парк ни предлага все по-омайни гледки, аромати и емоции – зелената трева, дърветата, облечени в нова пролетна премяна, свежия полъх, който се носи от пробудените за нов живот цветя и храсти, крясъка на палавите патици в бистрите води на езерата.

На националния празник 3 март хиляди българи дойдоха, за да празнуват българската свобода на едно прекрасно място, където българският дух е жив. Уникално е чувството да празнуваш сред българи, горди със своята история и произход, гледащи смело и с устрем напред в бъдещето.

Първият месец от новия шести активен сезон за Исторически парк започна с рекорден брой посетители от отварянето му през 2019 г. Тенденцията е впечатляваща и общият брой посетители сериозно надвишава и най-силните летни месеци от предходните години.

Ако решите и вие по един индивидуален и уникален за вас начин да почувствате радостта от пробуждането на природата за нов живот, подарете си преживяване в Исторически парк, село Неофит Рилски.

През месец април ще станете свидетели на автоизложение на автомобили, брандирани с български символи, което ще ни напомни славната история и силата на обединението.

Емоциите на едни от най-обичаните, пъстри и весели пролетни празници от църковния календар – Лазаровден и Цветница, ще ни заредят с енергията на цветята, младостта и зараждащия се живот. 

Нека да припомним, че до 1 май 2024 г. всички посетители могат да си закупят билети за вход на преференциални цени. За възрастни – 25 лева; за деца, пенсионери и посетители с ТЕЛК – 12,50 лева; а за мама, татко и децата до 18-годишна възраст – семеен билет от 52,50 лева.

Притежателите на златни и сребърни карти, разбира се, ползват отстъпките и привилегиите на съответната карта. 

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД