Стартира курс по управление на лични финанси в Тракийския университет – Стара Загора

Целта на курса е да предостави знания наред с възможността да бъдат развити практически умения, които да бъдат адаптирани към живота на участниците.

От 23.04.2024 г. започва курс по управление на лични финанси в Тракийския университет – Стара Загора! Доказалият се специалист в областта на личните финанси – Пламен Кънчев, ще проведе курса в рамките на 20 сесии от по 3 учебни часа в рамките на следващите 5 месеца. Сесиите ще се провеждат на всеки две седмици и ще приключат на 30 август. Значително улеснение за хората, които решат да се запишат, е възможността за хибридно присъствие – тоест на място или онлайн, по избор. В същото време ще имат достъп и до запис, който ще бъде достъпен в рамките на 2 дни след провеждането на определена сесия.

Изключително предимство е фактът, че Пламен Кънчев, който е и автор на страниците на „Красиво Ветрино“, лично е приложил споделяните от него знания в живота си и е постигнал своята лична финансова независимост преди повече от 10 години. Нещо повече – успешно е спомогнал стотици други хора да направят същото за себе си и своите семейства. Уменията, свързани с управлението на личните финанси, са от ключово значение за всеки човек, тъй като живеем в свят, в който парите са част от живота, а неумението ни да работим правилно с тях води до постоянни трудности и ежедневна борба.

Целта на курса е да предостави знания наред с възможността да бъдат развити практически умения, които да бъдат адаптирани към живота на участниците.

Ще бъде издаден сертификат за преминат курс, като преди всяка лекция ще има кратък тест по темата от лекцията, а в края на всяка лекция ще има кратко практическо представяне на информацията от съответната тема.

За повече информация и записвания можете да пишете до служебния мейл на „Тогедър Академи“: financial.training@together.bg или да се обадите на телефон: 0893 378 318!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД