Посолствата ли са виновни за състоянието на България?

Обикновените хора започват да странят от човека или бизнеса, който е попаднал под прицел, за да не ги забележат и тях.

В последните години мнозина, включително и аз, останахме с убеждението, че причината за упадъка на България са британското и американското посолство. Това е и обяснението все повече хора да искат изход от ЕС, защото не желаят да живеят в държава, в която евроатлантиците държат на власт мафията вече 35 години. Настроенията бушуват и все повече нашето общество е разделено, защото едните вярват, че мафията я държи на власт руското посолство, а другите – че мафията е подвластна на западните посолства. Стигна се дотам, че назрява бунт, в който за съжаление може да се пролее много невинна кръв. Страните се поляризираха дотолкова, че има синове и дъщери, които не говорят с родителите си, мъж и жена се развеждат заради различните си възгледи, приятели и колеги са готови да се хванат за гушите при първа възможност. 

Всъщност и двете страни знаят, че нас ни управляват мафиоти. Те са проникнали във всяко ниво на управлението на държавата. Скубят честните и работливите, прогонват знаещите и можещите от страх, че може да покажат как се случват нещата в България и истината да излезе наяве. Резултатът е плачевен. От 9 милиона станахме 6 млн. души. Миграцията е масова, а тези, които са останали в страната ни, знаят, че не трябва да правят нещо забелязващо се, защото мутрите ще отидат да им го вземат. И мутрите са различни от тези, които бяха през 90-те години. Ограбването е по съвсем друга схема. Сега престъпниците са начело на държавата и управляват всички институции. Все още редовите престъпници си стоят. Те се занимават с дистрибуцията на наркотици, с организирането на проституцията, хазарта, купуването на гласове и съветването на крайно неподчиняващите се, но те са оставени за най-накрая. 

Каква е схемата, която правят? Първо започват проблемите на един човек с НАП, ДАНС, икономическа полиция, прокуратурата, РИОСВ и всякакви други всевъзможни институции. Жертвата започва да се чуди какво се случва и как да излезе от тази нежелана за никого ситуация. Тук може да се включат и медиите, ако става въпрос за по-голям залог, и да започнат кампания срещу субекта. Обикновените хора започват да странят от човека или бизнеса, който е попаднал под прицел, за да не ги забележат и тях. В един момент човекът решава да потърси помощ. Тук веднага идва някой от подземния свят, който се оказва „дружелюбен“ и предлага помощ на жертвата. Казва как познава точните хора и ще оправи този проблем, като дори намира разумно обяснение защо се е появил. Веднага след това уверява, че оттук нататък човекът няма да има проблеми, защото са приятели, и започва едно източване до безкрай. Ако жертвата има и слабости като жени, наркотици, желание за власт или стремеж да се включи в някоя далавера, тогава работата става още по-дебела, защото срещу него има допълнителни компромати. Стъпка по стъпка започва да става зависим и един ден се събужда лишен от цялото си имущество и средства – и ако е само това, пак трябва да е щастлив. Не може да се оплаче на полицията или службите, защото те веднага докладват на престъпника „закрилник“, който отива при него и му казва, че знае, защото е всеможещ. Тогава човекът осъзнава, че положението е безнадеждно и няма сила в тази държава, която да му помогне, защото мафията и държавата са едно. Хората около него или няма да му повярват, или ще знаят, че е прав, но ще се чувстват безсилни да направят каквото и да е, защото вярват, че срещу държавата не можеш да се бориш. Затова много българи заминават за чужбина, защото за тях няма повече живот в България, и така малко по малко ние се стопяваме, а държавата ни загива. 

Всичко казано дотук е известно на повечето от живеещите на нашата територия и именно затова те търсят причината защо се е получило така. Едните правилно са разбрали, че зад цялата тази схема стоят дейци от комунистическото минало, които са използвали своите знания и властови инструменти, за да подчинят и ограбят своя народ. Именно затова са намразили комунизма и СССР/Русия, защото смятат, че те са им донесли тази беда. 

Вторите пък знаят, че отдавна няма комунисти и руснаците вече въобще не пеят в хора, затова разбират, че тези мафиоти грабят народа благодарение на подкрепата и съгласието на западните посолства, като най-силните от тях са тези на Великобритания и САЩ. Те път намразват Запада и англосаксонците (и аз спадам към тази категория) и започват да търсят начин как да излезем от зоната на тяхното влияние, за да можем да се справим вътрешно с октопода, който задушава страната ни. Мога много да пиша за втората категория хора, защото и аз спадам към нея и съм кроил всякакви планове как да се махнем от чуждото влияние/чуждите посланици, като вярвах, че те карат нашите политици да вземат решения, с които продават страната ни и бавно, но сигурно убиват народа ни. В голяма степен за оформянето на това мое мислене допринасяха и опозиционните партии, защото те поддържаха същата теза. Дайте ни власт, за да се махнем от западното влияние и да може България да се развива по нейния си път. 

За моя най-голяма радост получих доказателства, че съм грешал, и пътят, по който можем да се освободим, е много лесен и бърз. Истината е, че посолствата наистина ни ограбват и в този момент именно тези на САЩ и Великобритания най-много се възползват от ситуацията в България. Наистина те изсмукват всички ресурси от нас, но забележете, това не става, защото те притискат нашето управление, а защото управлението се договаря с тях да получи определени пари и блага срещу продажбата на националния ни интерес. Сигурен съм, че и албанското посолство би се възползвало от ситуацията, ако можеше. Просто нашите управляващи са там, защото имат желание да се възползват от статута си на управляващи, за да може чрез властта, която им е дадена, да получат облаги за себе си, като за това винаги плаща народът, който ги е избрал. И не американците искат да влезем във войната, а нашите ръководители отиват при тях и казват – колко ще ни дадете, ако вземем решение да влезем във войната с Русия? Друг подобен случай е с АЕЦ „Белене“, като там те отиват и казват на конкурентните компании – колко ще ни дадете да спрем проекта, а други питат – колко ще дадете, ако ви дадем реакторите без пари? И всичко това го прикриват зад сценария, че нямат избор, защото евроатлантическите партньори искали друго и те нямало как да се откачат. Внушават ни, че натискът е отвън, за да може да не носят отговорност за националното предателство, което правят. Истината е съвсем различна. Те са престъпници и външните посолства знаят това. За да могат да продължават със своите престъпни деяния, те трябва да плащат рекет на чуждите посолства, за да не ги сменят. От своя страна чуждите дипломати нямат нищо против да вземат почти без усилия една цяла държава, защото това е тяхната работа – да защитават интереса на собствената си държава. Нашите управляващи имат задача, поставена от нас, и тя е да защитават нашия интерес, но когато сме поставили на кормилото на България истински престъпници, ние не можем да очакваме нищо друго, освен да ни продадат за жълти стотинки. 

Можем ли да променим нещо и ще се намесят ли чуждите държави, ако сменим мафиотите? Може ли България да бъде оставена да води самостоятелна политика? Отговорът на тези въпроси е „Да!“. Можем да се преборим с престъпниците, ако ги заменим с правилните хора. Западните посолства ще се съобразят с решенията на новите управляващи и няма да ни изхвърлят от ЕС или НАТО, защото няма да се подчиним. Може да видим позицията на Унгария и тяхното управление, което, въпреки че не се подчинява на западните желания, си живее нормално и му е позволено да взема решения в полза на държавата си, а не на евроатлантическите държави. 

Истинският враг са мафиотите и всички трябва да се обединим, за да ги преборим. Не е трудно да ги различим кои са и е време да спрем да се делим на русофили и русофоби, на такива, които са за изток или запад, а да бъдем за мафията или против нея. 

Ние сме поели курса на тоталната война срещу престъпниците и ще се радваме да намерим много съмишленици по пътя си! Очакваме ви!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД