От сърцето на Европа – с любов към Исторически парк 

Закърмени с девиза на Швейцарската конфедерация: „Unus pro omnibus, omnes pro uno“ („Един за всички, всички за един“), тези хора могат да оценят силата на обединението.

Исторически парк е предпочитано място за посетители от цял свят за пълноценно презареждане с любимите им хора. Поредното доказателство за това са споделените впечатления на семейство Хайди и Робърт Колб от Швейцария. Те ни гостуваха през седмицата и останаха удивени от всичко сътворено в Исторически парк.

„Едно от най-впечатляващите неща е, че още от входа те посрещат щастливи хора!“ – развълнуван, сподели г-н Колб. Интересен феномен е, че в България поради различни политически причини върху Исторически парк се излива огромна злъч срещу този проект. И парадоксалното е, че вместо нашенци да се гордеят, има ядро от злословници и злодеятели, които само и само да унищожат добрия пример и да убият мечтите на младите хора в България, са готови на всичко. При чужденците липсва такова явление. Те не разбират политическата действителност тук и при тях може да се види чистата форма на възхищение и преклонение пред силата на духа и творческия гений на българина. Закърмени с девиза на Швейцарската конфедерация: „Unus pro omnibus, omnes pro uno“ („Един за всички, всички за един“), тези хора могат да оценят силата на обединението. Неслучайно икономиката на Швейцария е една от най-развитите в света. Качеството на живот в страната се оценява изключително високо, като Швейцария редовно заема челни позиции в различни световни класации. Тя е образец за ред и чистота. Синоним на точност и качество, ред и спокойствие. Когато говорим за швейцарски банки, курорти, часовници или шоколади, ги свързваме с топ качество. Швейцарците, с красивата си природа и уредени градове и села, не се впечатляват лесно, а нашите посетители, дошли от сърцето на Европа, останаха възхитени от това, което видяха и преживяха. Те научиха много и интересни неща за миналото по нашите земи – от неолита до наши дни. Красотата на пресъздадената история, великолепието на чистота природа ги очароваха и заредиха с експлозия от положителни емоции. В допълнение се запознаха с перспективите за развитието на проекта. „С удоволствие бих се върнал отново!“ – обобщи впечатленията си г-н Колб.

Ако и вие искате да изкарате пълноценно време с близките си, приобщени към стойностни хора от цял свят, заповядайте заедно да отпразнуваме майските празници в Исторически парк!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД