Очарователен детски празник за Деня на детето в Исторически парк

За да бъде пълно празничното преживяване, всеки малчуган, прекрачил прага на парка, ще получи подарък.

По случай 1 юни, Международния ден на детето, в Исторически парк решихме да организираме цветен, запомнящ се празник за палавниците чрез игри. Децата, играейки, научават много нови неща за живота, завързват приятелства, които продължават след това години наред.

В каменната епоха най-малките могат да се позабавляват, както са го правели децата още преди 7000 години. Повелителят на праисторията – Ники, им е подготвил интересни изпитания. Първо могат да премерят своята точност, като хвърлят праисторически въжени топки. След това предизвикателство за ловкостта им са въжените рингове, които трябва да се нанижат на тяхната стойка. 

При великите траки всички желаещи ще могат да се преобразят в смели воини и гордо да изминат трудния път на воина. Тук ще звънят мечове и копия, а всеки млад воин ще изпита на гърба си колко тежат шлемовете и ризниците.

По време на конната атракция смелчаците ще се качат на кон и ще усетят емоцията от общуването с това благородно животно. Най-любопитните могат и да пострелят с традиционен лък от гърба на коня, както са го правили нашите предци.

На стрелбището в Ранното средновековие всеки малък палавник може да премери точно око и бързи рефлекси при стрелба с лък от земя. Пред най-запалените ще се разкрие и тайната на камшика.

За децата, които обичат да пеят и танцуват, ще бъде обособено специално кътче, където могат да изявят своите таланти под ръководството на опитни аниматори, забавлявайки връстниците си. 

За да бъде пълно празничното преживяване, всеки малчуган, прекрачил прага на Исторически парк, ще получи подарък – исторически комикс.

Нека да завършим с мъдрите слова на писателя Паулу Коелю: „Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.“

И помнете – никога не губете детето в себе си! Честит празник на всички малки и големи деца с чисти сърца!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД