Палатков лагер за приключенци по време на общобългарския средновековен събор „Ново начало“

Всеки, който желае да отприщи приключенския си дух и да спи в близост до мястото, на което се провежда фестивалът, е достатъчно само да си носи палатка.

Засиленият интерес към петото издание на Международния средновековен събор „Ново начало“ изчерпи легловата база в с. Неофит Рилски. Заради интереса на хилядите българи, които искат да присъстват на знаковото мероприятие, организаторите са обособили палатков лагер за гостите, който е разположен в близост до фестивалното пространство.

Всеки, който желае да отприщи приключенския си дух и да спи в близост до мястото, на което се провежда фестивалът, е достатъчно само да си носи палатка. По този начин приключенците ще могат да се насладят на цялата програма на събитието без притеснение, да си починат по всяко време и да се забавляват свободно. Останалите могат да потърсят места за пренощуване в населените места в близост до с. Неофит Рилски.

Припомняме, че първият ден на богатата програма ще приключи с празничен концерт, който започва в 21:00 ч., и лазерен пироспектакъл, чието начало е планувано за полунощ.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД