петък, 17.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Будители

Всички статии от избраната рубрика

Малчугани от Ветрино получиха първия си урок по професионално развитие

Ако се доверим на Мария Монтесори, образованието на децата трябва да започне още с раждането. Затова не е учудващо, че малчуганите от ДГ „Васил Левски“ в с. Ветрино участваха в обучение за своите лични финанси и професионално бъдеще.

Исторически парк дарява икона на св. Архангел Михаил на църквата в с. Неофит Рилски

Според християнската традиция съществуват седем първенствуващи ангели, наречени архангели, които стоят край Бога и всеки един от тях е натоварен с една конкретна мисия. Исторически парк ще подари икона на храма „Свети Архангел Михаил“ в село Неофит Рилски веднага щом изложбата приключи.

850 комикса за кан Кубрат ще радват български ученици в Кипър

Фондация „Въздигане“ е единствената фондация в България, в която никой не получава заплата за добрите дела, в които участва. Резултатите от действията на доброволците се постигат с постоянство и няма ден, в който те да спрат да работят в името на едно по-осъзнато общество и по-добра България.

Дърворезбари изработиха пейка за православния храм в с. Неофит Рилски

Исторически парк продължава да се грижи за православието в община Ветрино. Поредното дарение, което направи, е за местната църква „Св. Архангел Михаил“ в с. Неофит Рилски. По поръчка на парка майсторите по дърворезба Мартин Йорданов и Петър Лазаров изработиха пейка за църквата.