понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Пролетен лагер в Исторически парк и с. Неофит Рилски

Пролетната ваканция наближава, а с нея идва и възможността да включите вашите деца в първата дата от нашите детски образователни и приключенски лагери. Стартираме записванията за пролетния петдневен лагер, който ще се проведе от 30 март до 3 април.

Празник на любовта и виното в с. Неофит Рилски и Исторически парк

14 февруари е специална дата, на която влюбените изразяват чувствата си един към друг, а лозарите и любителите на виното празнуват Трифон Зарезан. Независимо от кой тип празнуващи сте, ние ще направим празника ви неповторим!

Предложение за пролетната ваканция - петдневен лагер в Исторически парк и с. Неофит Рилски 

Само три седмици след края на коледната ваканция вече кроим планове за следващата, пролетната. Предлагаме ви възможност да включите вашите деца в първата дата от нашите детски образователни и приключенски лагери. Стартираме записванията за пролетния петдневен лагер, който ще се проведе от 30 март до 3 април с възможност за удължаване на престоя до 7 април. Оставяме телефоните и екраните зад себе си, защото е време е да създадем спомени… Изключени от технологиите, децата ще се озоват в Юртено селище „Наедно“.

Каталог 2024 – детски образователен и приключенски туризъм в Исторически парк

През изминалата година хиляди деца и ученици на различна възраст посетиха Исторически парк. Учители и родители от цялата страна проявяват все по-голям интерес към организираните ученически посещения и екскурзии до парка и с. Неофит Рилски. Именно затова решихме да разкажем повече какво всъщност се случва по време на посещенията и какво ново сме подготвили за малките ни приятели през 2024 г.