петък, 29.03.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Добри дела

Всички статии от избраната рубрика

Доброволци почистиха главната улица в с. Неофит Рилски

Проведе се поредната ежеседмична доброволческа акция в община Ветрино. В нея се включиха дейни българи от различни населени места, основно от Североизточна България. Някои от тях идваха семейно, за да научат малките си деца на постоянство и трудолюбие.

Нерегламентираните сметища тровят водата, почвата и здравето ни

Третият доброволчески лагер в община Ветрино за 2024 г. събра доброволци от Варна, Нови пазар и София. Заедно те почистиха района около сформиралото се в началото на годината незаконно сметище край с. Неофит Рилски, а на втория ден акцията продължи в центъра на селото.

Предстои издаването на „Красив Велинград“, „Красив Батак“ и др.

Изразът „Красотата ще спаси света!“ принадлежи на Ф. Достоевски, който е вярвал, че красотата е у всеки от нас, просто трябва да се разбере и да се открие. И тогава, когато хората се ръководят от най-доброто, което е в душите им и правят добро, те ще бъдат истински щастливи. И светът ще бъде спасен от точно тази вътрешна красота.

Фондация „Въздигане“ – апостолска работа за една по-добра България

Това е единствената фондация в България, в която никой не получава заплата за добрите дела, в които участва. Резултатите от действията на доброволците се постигат с постоянство и няма ден, в който те да спрат да работят в името на едно по-осъзнато общество и по-добра България.