Исторически парк в благодарната душа на едно дете

Анна Стоянова е бесарабска българка, която обожава да танцува. Започва с класически балет, а после модерни танци, но войната в Украйна променя рязко хода на живота й.

Анна Стоянова е бесарабска българка, която обожава да танцува. Започва с класически балет, а после модерни танци, но войната в Украйна променя рязко хода на живота й. Пристига във Варна и веднага намира начин да продължи да танцува в школа за спортни танци. Бързо напредва и започва да танцува в двойка с партньор, дори участва на местни състезания. Само година след началото, танцовият клуб е поканен да участва на Световно първенство по спортни танци Sofia World Trophy. С помощта на Исторически парк Анна Стоянова танцува на световното първенство с участници от 33 държави и повече от 350 двойки на 10 и 11 декември 2022 в София и се радва на огромен интерес. Анна и нейният партньор се класират на 7 и 9-то място от 28 двойки.

За нас като двойка това е отличен резултат, а лично за мен това е супер резултат, само за една година занимания!

казва Анна. “Благодаря за упоритата работа на треньорите. И разбира се искам да благодаря на моя личен спонсор - Историческия парк. Благодаря ви за страхотната възможност да присъствам на такъв турнир! Благодаря за прекрасните костюми! Благодаря ви, че повярвахте в мен като спортист!”

Историческият парк беше един от спонсорите на Sofia World Trophy.

С радост помагаме на нашите българи, които са в труден момент. Посрещнахме Анна с топлина и се погрижихме, тя да развие таланта си, да няма травми от войната, а да продължи своето развитие и да бъде достоен човек, който да прослави Украйна и България по света. Не трябва да позволяваме нашите проблеми да засягат детската душа. Ние от Исторически парк се борим това да не се случва.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД