Спомени от близкото бъдеще.

Българската земя е пребогата на ценни изкопаеми, но те се добиват от чужди компании и от деселитетия се изнасят заедно с куп редки елементи в чужбина срещу нищожна концесионна такса. За нас остават отровните отпадни води и съсипаната природа. Преработката на нефт навсякъде е печеливш бизнес, но единствената губеща петролна рафинерия в света се намира в България и въпреки, че е на българска земя, тя е чужда собственост.

Всички войни по света са водени заради пари или заради ресурси. Днешната война е за същото, само че за широката публика тя е представена като морална и справедлива кауза. Няма нищо справедливо в това да ламтиш за нещо чуждо, да заграбиш, да се възползваш, да излъжеш, да убиваш... В съвременния свят има социални мрежи, медии и технологии, чиято задача е това да бъде морално оправдано в очите на масовата публика и представено като абсолютно необходимо, жизнено важно, даже справедливо и добро. В крайна сметка това е лъжа и никога няма да бъде нещо друго, освен лъжа. Но съвременният консуматор отдавна е продал съвестта си.

Същите низки страсти ръководят хората и днес. Но докато войните се водят в полза на дадена държава и преследват държавен интерес, у нас войната е срещу собствения народ. И разбира се отново е за пари. През последните петнайсетина години Родината ни се е превърнала в чужда колония, която си има отгледана от чужди фондации колониална администрация.

Ето защо: Българската земя е пребогата на ценни изкопаеми, но те се добиват от чужди компании и от деселитетия се изнасят заедно с куп редки елементи в чужбина срещу нищожна концесионна такса. За нас остават отровните отпадни води и съсипаната природа. Преработката на нефт навсякъде е печеливш бизнес, но единствената губеща петролна рафинерия в света се намира в България и въпреки, че е на българска земя, тя е чужда собственост. Оказва се тя е неприкосновена чужда територия за данъчните служби от поне 20 години и освен че не печели, в нея не припарва контролен орган и не може да бъде монтиран измервателен уред, за да се начислят реални данъци. България произвежда енергия достатъчно за себе си и от години е крупен износител на ел. енергия за региона, но българинът плаща скандално висока цена за тока си. Българските гори се изсичат безпощадно и безогледно и се изнасят в чужбина. Това предизвиква наводнения и суша, които съсипват българските села и земеделие.
Българското водно богатство се разхищава по скандален и престъпен начин. Поливните системи от близкото минало бяха унищожени, вместо модернизирани.

Българската земя, райската градина на континента, е отровена от пестициди и отглежда фуражна и ГМО пшеница. Няма ги българските сортове плодове и зеленчуци, а българинът се храни с чужди, вносни храни. Цели землища на села в страната се покриват със соларни панели. Строят се върху
плодородна земя, гонят се птици, животни, съситва се поминък. Чужденци се канят да строят огромен соларен парк в Монтанско.

Защо не го построят у тях?

В защитените зони по северното ни крайбрежие са набучени ветрогенератори, от които брегът не се вижда. България е осъдена да плаща глоби за това. Повечето ветропаркове са чужда собственост. В житницата на България – Добруджа, чужденци искат да бетонират нивите, за да се строят още  ветропаркове, които убиват птиците с перките си, правят почвите безплодни с вибрациите си, убиват домашните животни с магнитните си полета, разболяват хората с шума и светлините си и ги карат да живеят в тих ад или просто да напускат домовете си. От чужди институции (Европейския съюз и неговата комисия) обещават добри пари за това. Излиза, че от чужбина плащат, за да съсипем земята си... В българското образование преди 30 години знанията по математика на ученик в 8 клас съотвестваха на знанията по математика на студент 1 курс в европейски университет.

Днес училището ни бълва функционално неграмотни, неспособни да мислят критично хора, незаинтересовани от национални или каквито и да е общи каузи. Родолюбието, впрочем, не се учи в училище, а вкъщи... Българското семейство е с отрицателен прираст, ако изобщо остане цяло – 50% от браковете у нас завършват с развод. Обикновено единият родител работи в чужбина.

За последните 12 години родината са напуснали повече от 2 милиона българи – отгледани, изучени, в силата си. Заминали са да си търсят хляба в чужбина, защото не са видяли възможност и справедливост за себе си в България. Това продължава да се случва със завършили образованието си лекари, сестри, инженери и други. Заради това България е най-бедната, най-корумпираната и най-бързо изчезващата нация в света. Българските управници се отказаха окончателно от родината си, като я направиха фронтова държава и я въвлякоха във война, в която тя не е страна. Те бавно и неотменно следват чуждите интереси и изпълняват чуждите заповеди, като още от 2015 година правят необходимите законови промени, за да може България легитимно да бъде включена във война, която се води от чужда държава и е в чужд интерес, но с наши средства и дори на наша територия. Приетите законови промени допускат участие на български цивилни граждани във военни действия с чужди сили. Подменени са хората на всички важни служби, за да могат послушно да изпълняват чуждия план. Външният министър обявява официално, че който говори против външната политика на България, извършва национално предателство.

МОЛЯ?!? Защо се случва всико това? Накъде вървим? Каква съдба ни чака?

От всичко изброено до тук се вижда, че чуждите държави имат план и мислят десетилетия напред. Въпросът е къде сме ние.

Единственият извод, който се налага в заключение на всичко гореизброено е, че българският политически елит, довел до тези катастрофални последствия стопанството и народа си, е подготвил територията на България за изселване или в най-добрия случай българите ще бъдат затворени в резервати, като индианците в Америка (американците имат опит с това). Така няма да се пречкат на чуждите инвеститори, нито на чуждите войски и оборудване. И тъй като вече са се подсигурили в чужди банки и в чужди държави, нашите политици спокойно ще се изнесат със семействата и любовниците си, освобождавайки територията, някога наричана Велика България, на нейните смели потомци зад оградата или зад граница. 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД