Ти2 – нова книга от „Тогедър Академи“ 

Книгата дава достъп до точни и конкретни стъпки за постигане на така наречения квантов скок, или процеса на преминаване от едно състояние в следващо

В съвременното общество е популярно схващането, че процесът на развитие следва поетапни стъпки, подобни на аритметичната прогресия, при която постоянно се добавят нови и нови стойности. Така за да се постигне определен резултат, е нужно значително количество време. Проблемът при това схващане е, че при този процес не е възможно преминаването на по-високо ниво на развитие. Да, наистина е възможно да се постигне подобрение при влагане на усилия и постоянство, но не и значителен напредък. Именно за това говори авторът Прайс Притчет в книгата си „Ти²“, която е международен бестселър, който се издава в многомилионен тираж и е в топ 3 на книгите, които лично Уорън Бъфет препоръчва.

Книгата дава достъп до точни и конкретни стъпки за постигане на така наречения квантов скок, или процеса на преминаване от едно състояние в следващо – при това без видимо усилие, което става мигновено и е съпътствано от конкретни предпоставки и стъпки, които трябва да се приложат. Простотата и лекотата, с която са поднесени тези универсални знания в книгата „Ти2“, могат да придадат увереност на всеки, който е склонен да повярва в силата на нейното послание.

Книгата умишлено е издадена в умален джобен формат, за да може да се преглежда и препрочита редовно в ежедневието – с цел успешното прилагане на безценните знания, които предоставя. Ние, Пламен Кънчев и Ивелин Михайлов, както и много други, приложили тези принципи на практика – също можем да потвърдим значимостта на нейните послания, които са подходящи за всички хора, които са решени да направят значително надграждане в своя живот.

Способността за експоненциално развитие се крие именно в процеса, който тази книга ни разкрива. Възможността да го приложим в своя живот е в нашите ръце и е само въпрос на решение и последващо вникване в конкретните стъпки, описани в книгата. От опит можем да потвърдим, че прилагането на тези принципи наистина си заслужава.

Малко повече можете да научите в предаването на тема „Квантов скок“ от поредицата „Финансов план в действие“ на https://www.youtube.com/live/v_C6wJkxoXg?si=8M9_ZXlY01DimuFd

Книгата можете да закупите от сайта на „Тогедър Академи“.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД