Поход сред природата и лагерен огън край с. Неофит Рилски в неделя

По план походът ще приключи до 17:00 ч. Задължително е участниците да бъдат екипирани с подходящо облекло и обувки.

Все повече хора търсят начин как да са по-близо до природата, да имат възможност да се хранят с натурална храна и да са в добра компания. Неделя, 28 януари, ще се проведе зимен поход в района на с. Неофит Рилски. Събирането започва в 9:00 ч. пред "Бесарабската къща". След почерпка с телешка супа "Хаш" групата трябва да потегли до 10:00 ч. Преходът ще продължи между 2 и 3 часа, след което ще има лагерен огън и скара на открито. По план походът ще приключи до 17:00 ч.

Задължително е участниците да бъдат екипирани с подходящо облекло и обувки (шапки, ръкавици, туристически обувки, дебели дрехи, резервна тениска, раница, нож и вилица, вестници, тъй като няма да се ползват пластвасови чинии и няма да се изхвърлят боклуци). Разходът за храната ще се раздели по равно между всички участници освен за тези, които си носят. Подходящи продукти за излета са пържоли, луканки, сланинка, праз, хляб, вода, вино, шарена сол и нещо сладко. 

Обядът ще включва единствено натурални храни от местни стопанства. Желаещите да участват трябва да отбележат каква храна искат във формуляра на Гугъл.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД