Препоръчани книги от Академия „Тогедър“

Издателство „Тогедър Академи“ е избрало да подкрепя и разпространява специално подбрани книги, които са издавани от други издателства.

През последните десетилетия все повече се наблюдава затрудняване на достъпа до качествени книги, които биха могли да предоставят истинско и автентично съдържание. От една страна, причината е в нуждата на издателствата да предоставят регулярно нови и нови заглавия с оглед способността да генерират продажби до ограничената общност от четящи хора. Това води до пренасищане на пазара с разнообразна литература, голяма част от която не притежава действителна стойност. От друга страна, издателствата търсят популярност. По този начин множество безуспешни и недотам доказали се автори намират своя път към книжния пазар. Причината е, че имат определена известност и разпознаваемост, нищо че нямат реални резултати. Разбира се, това е независимо от липсата на иновативно съдържание. В подкрепа на всичко това идва и капиталистическият модел на пазарно развитие на този бранш. Тоест целта на издателствата е печалба, а не възможността за предоставяне на стойност и полезност. Ето защо вече не може да се намери голяма част от качествената литература, която е издадена в даден момент през годините.

Именно тук издателство „Тогедър Академи“ е избрало да подкрепя и разпространява специално подбрани книги, които са издавани от други издателства. Целта е да се гарантира и осигури възможността за достъп до съдържание, което би било истински полезно на всеки човек. По този начин се осигурява постоянна наличност на подбрани книги, които в противен случай изчезват от пазара и не могат да бъдат лесно открити.

В определени случаи Академията преиздава книгите, които към настоящия момент не биват издавани от друго издателство. В съчетание с всичко това се предоставя и достъп до нова подбрана литература, която за първи път навлиза на българския пазар.

Предимството за всички потребители на Академия „Тогедър“ е гаранцията, че всяка книга е специално подбрана и притежава изключително съдържание, способно да допринесе за качествена промяна у всеки, който е готов да приложи написаното. Действителната стойност на информацията е изключително висока. За да се предаде ценността, новата литература се издава изключително в уникални кожени корици и на специална, висококачествена луксозна хартия, а в скоро време предстои да бъде разпечатвана и на специално изработен за целта авторски шрифт на кирилица. Само така може да се усети истинската стойност, която препоръчваните книги носят.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД