четвъртък, 02.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Започна записването за курса по управление на лични финанси в Тракийския университет

Започнаха регистрациите за курса по управление на лични финанси, който доказалият се специалист в областта – Пламен Кънчев, ще проведе в рамките на 20 сесии от по 3 учебни часа в рамките на следващите 5 месеца.

Защо "Тогедър", а не "Заедно"?

В последно време ютуб каналът на „Тогедър България“ става все по-достъпен за всички, които за първи път чуват за хората, които вече 16 години работят върху изграждането на система и академия, които да позволят на обикновения човек да постигне истинска свобода.

Препоръчани книги от Академия „Тогедър“

През последните десетилетия все повече се наблюдава затрудняване на достъпа до качествени книги, които биха могли да предоставят истинско и автентично съдържание. От една страна, причината е в нуждата на издателствата да предоставят регулярно нови и нови заглавия с оглед способността да генерират продажби.

Достъп до практически знания чрез участие в обучителните семинари на „Тогедър“

Една от най-достъпните форми на обучение в днешно време е посещението на семинар, в който лекторите да предоставят систематизирана и добре структурирана информация, свързана с техния опит и практическите познания, които са им помогнали да постигнат определени резултати. В общи линии благодарение на различните лекции, които се провеждат от специалисти в съответните области, бихме могли да вникнем в значително по-голяма дълбочина по отношение на темите, които конкретният семинар обхваща.