Неофит Рилски маратон 2024 - бягане и колоездене, съчетани във вълнуващо събитие

След успешното първо издание на маратона тази година предлагаме още по-голямо и разнообразно преживяване за всички любители на спорта и приключенията.

Отново събираме ентусиасти и спортни души в емблематичното село Неофит Рилски през месец октомври, за да изпитаме заедно волята и силата си в три дистанции бягане и новото предизвикателство – колоездене. След успешното първо издание на маратона тази година предлагаме още по-голямо и разнообразно преживяване за всички любители на спорта и приключенията.

ДВЕ ДИСЦИПЛИНИ, ДВЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Колоезденето ще бъде добавено към маратона и ще се проведе в две дистанции – 25 и 42 километра, по същите трасета като бягането. Това ще предостави на участниците възможността да изберат начина, по който желаят да изпитат своята воля и сила.

ТРАСЕТА ЗА ВСЕКИ ВКУС И ПРЕДПОЧИТАНИЕ

Спецификата на трасетата прави събитието подходящо както за скоростни бягания, така и за каране на колело. Участниците ще преминат през села, златни ниви и древни крепости, наслаждавайки се на невероятни гледки, които ще оставят незабравими впечатления.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ

Отново ще видим на старта както много подготвени хора, така и начинаещи, които искат да изпробват своите възможности. Поради спецификата си трасетата предоставят уникална възможност за изживяване както за напреднали, така и за начинаещи в света на бягането.

НАГРАДИ И МЕДАЛИ ЗА ПОСТИГНАТИ РЕЗУЛТАТИ

За тези, които ще се изправят срещу предизвикателствата, ще има парични награди за първенците в дистанции 42 и 25 километра – бягане и колоездене. Всеки финиширал в контролното време ще получи медал и предметни награди от нашите партньори.

ЗАПИСВАНЕ И УЧАСТИЕ

Не пропускайте възможността да се включите в това незабравимо спортно събитие. Възползвайте се от ранните такси за записване и се регистрирайте за Неофит Рилски маратон 2024. Очакваме ви на 13 октомври от 8 ч. във Фестивалната зона на Исторически парк, където започва едно невероятно приключение в името на спорта, природата и историята. Предизвикайте себе си и оставете следа в Неофит Рилски маратон 2024!

Очакваме ви!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД