Войната за свободата на словото

След като беше установена тази заплаха за българската свобода, започна организираната съпротива.

През 2019 г. медийната империя на създадения от САЩ олигарх Иво Прокопиев атакува и почти уби най-българския проект, който е създаден в България след 1989 г. Тогава се видя силата, която имаха чуждите агенти в нашата страна благодарение на финансите и инструкциите, които получаваха от чужбина. С много последователни действия, подкрепени със знания и средства, както и с международни властови инструменти, те бяха успели да създадат медийна империя, с която владееха умовете и емоциите на българите. Подобно на своите началници от САЩ, които благодарение на долара и армията си управляват света, така и тяхното протеже Иво Прокопиев господстваше в страната основно чрез своите медии. Те бяха използвани за натиск и прокарване на волята му, както и тази на неговите началници. 

След като беше установена тази заплаха за българската свобода, започна организираната съпротива на онази част от българския народ, за която думите свобода, равноправие и честност имат значение. Първо се създаде медията „Свободен глас“, а малко след нея се роди и „Красиво Ветрино“. За разлика от медиите, които са подчинени на олигарсите или на чуждите правителства, тук новините започнаха да се отразяват обективно. За първи път освен черната хроника, която постоянно депресираше аудиторията, хората успяха да се запознаят с добрите новини, които се случваха в нашата Родина. Благодарение на честното отразяване се видя, че в България се случват чудеса и те не се правят от някакви супергерои или чужди компании, а от обикновени българи, които сътворяват необикновени неща. На практика се отрази важната истина, че заедно можем абсолютно всичко. Въпреки че в „Красиво Ветрино“ се показваше само една община, тя се превърна в еталон за цялата страна, защото, ако на едно малко парче българска земя могат да се случват поредица от хубави неща, то това може да стане факт за всяко място на света, където има българи. 

Малко след излизането на „Красиво Ветрино“ към медиите на Революцията се появи и „Съпротивата“. Там започнаха да се изобличават лъжите, с които тровят съзнанието ни всеки ден. Не само добрите новини се крият, но и съществуващите се манипулират и показват по начин, който обезверява и унищожава българина. 

Естествен процес беше и съседните общини да се заразят от добрите действия и едновременно се появиха „Красива Провадия“ и „Красив Вълчи дол“. Хората започнаха да виждат, че там също се случват добри неща, но съзряха и дълбоката корупция и всепроникващата мафия във всяка структура на общината. Единственият начин за борба с тях са медиите и тяхното изобличаване, а след това организирането на истинска работеща икономика за всеки регион. Огромните мафиотски зависимости във всяка структура на управлението на различните общини, които включват и полицията, и държавните институции, и липсата на отразяване от съществуващите досега медии, ясно показват, че не може да има разлика между тях и организирания грабеж на нашия народ. Това още един път показва нуждата от истински свободни медии, които да работят в полза на народа, а не да се срастват с тези, които го унищожават. Така и „Красива Провадия“, и „Красив Вълчи дол“ се превърнаха в рупор на истината за тези прекрасни български общини. 

Запален от идеята, към армията от свободни издания се включва и „Красив Велинград“. Ето още едно населено място, където хората милеят за всяко кътче от своя красив роден край и искат да направят всичко, за да може той да разцъфти по още по-прекрасен начин от това, което се случва към днешна дата. 

С това не свършват добрите новини относно свободата на българското медийно слово. След решението за унищожението на морския туризъм, което дойде отново от партийните образувания, които американското посолство имплементира в българското управление с наименование ПП-ДБ, Варна също въстана и се реши да има свое издание, което да се нарича „Красива Варна“, в което без страх да се отбелязва случващото се в морската ни столица. При цялото наркоразпространение, корупцията, всевидните лоши практики, които малко по малко съсипват огромните възможности на тази красива област, не е нормално това нещо да не се тръби в медиите и беззаконието да продължава вече 35 години. 

Това също не е краят, защото след „Красива Варна“ идва и „Красива България“. Издание, което цели да отразява битката между доброто и злото в цялата страна. Така вредителите няма да останат скрити и добрите дела няма да бъдат потулени и смачкани от системата. Доброто набира сили и бъдещето на нашата България изглежда все по-светло. Това, което остава и зависи от нас, е да разпространяваме новината за тези истински български издания и другите, които ще се включат след тях, за да може всеки българин и чужденец, който се интересува от случващото се на територията на нашата страна, да има достъп до истинска и проверена информация. Битката няма да спре и наше задължение е да я водим успешно! 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД