Партия „Величие“ съдейства за разчистване на три улици в с. Неофит Рилски

Когато има активни жители, администрация и бизнес, които гледат в една посока и работят за добруването на хората, резултатите не закъсняват.

Будни жители на с. Неофит Рилски преди седмица подадоха сигнал към партия „Величие“ за затруднено придвижване по две от улиците в селото. Нашата проверка установи, че движението по тези улици е практически невъзможно заради натрупалата се кал и образувалите се дълбоки коловози, които събират вода. Заедно с кмета на Неофит Рилски – Петър Николов, се обърнахме за помощ към строителите от Исторически парк, за да помогнат в решаването на проблема. Те от своя страна, въпреки натоварения си график, бързо организираха работните процеси и още на следващия ден двете улици бяха оправени и хората можеха спокойно да се движат по тях. Освен това в селото беше оправена и още една улица, и всичко това за сметка на местния бизнес. Когато има активни жители, администрация и бизнес, които гледат в една посока и работят за добруването на хората, резултатите не закъсняват. Бързата реакция на кмета и строителния екип от Исторически парк са доказателството, че заедно можем да постигнем всичко. 

„Величие“ е нова и все още млада партия, но вече показа как трябва да работят политиците в България, мислейки за хората, които са ги избрали, а не за собствените си интереси. Основно задължение на всяка партия е да се грижи за народа си, защото най-големият капитал на една държава е нейният народ. Това може да се случи, когато партиите обединят силите на местния бизнес и местната власт в името на общата цел – благоденствието на хората.

Жителите на община Ветрино вече знаят, че освен общинската администрация, има още някой, който наистина мисли за тях и се грижи да се подобри средата на живот в общината. Знаем, че малката община има малки финансови възможности, но когато там живеят и работят големи българи, с горящи сърца, няма невъзможни неща. В името на това да живеем по-добре, всички доброволно трябва да се включим в този процес. Не бихме могли да постигнем успех без участието на съграждащия български предприемачески дух в лицето на местния бизнес. Днес местното самоуправление и местният бизнес са истинските лидери в решаването на проблемите на хората. Живеем в славни времена и великите дела тепърва предстоят. Въпрос на личен избор е кой ще запише името си с достойнство в историята на нашата община. 

Присъединете се към нашата общност в Telegram тук

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД