Новата поща - поредното строително бижу в Неофит Рилски

С всеки подобен архитектурен шедьовър ние правим така, че България да е не само забележима на световната карта, а да бъде една от най-желаните страни за посещение на земното кълбо.

Село Неофит Рилски е единственото място в България, където се строи с мисъл за общото и за бъдещето. Това е и причината всички сгради да са в една и съща стилистика (българска) и да се мисли за нуждите на населението, а не за най-бързите печалби на строителите. Така селото става изключително красиво, но и много удобно за хората, които живеят тук, да водят пълноценен живот, като той по никакъв начин не отстъпва на градския по уреденост и възможности за развитие. 

Поредната сграда, която напредва към приключване на строителството, е бившата поща. Преди тя е била сграда на кметството, като в част от нея се е помещавала и селската поща. Имала е административни функции, но после, с изграждането на новото кметство, беше започнала да се руши. Благодарение на фирмите, които са близки до Исторически парк, тя беше закупена и реставрирана по начина, по който се правят всички постройки в Неофит Рилски. Средновековният изглед се комбинира с функционалност и тя се превърна в прекрасна административна сграда, която ще приюти новите предприемачески инициативи на хората, които живеят и творят тук. Така се създават работни места за образовани хора, всички стопански инициативи ще имат офиси в селото и то ще се превърне в център на предприемачеството, но и в най-доброто място за живеене на решилите да правят бизнес тук. Тази рядка комбинация ще даде възможност за неограничено развитие на всеки, който го желае, и забележете – това няма да е на цена отказ от семейство и деца. В днешно време липсват места, които са пригодени за хората, а не за едрите капиталисти, и може да се каже, че тук е единственото място в света, в което центърът е човекът, неговото добруване и развитие, а не капиталът на някой олигарх. 

Осветлението, което е подготвено за художественото осветяване на сградата, ще допълни близката спирка, моста и комплекс „Ханът“, което още повече ще допринесе за вълшебното излъчване на центъра на селото. 

С всеки подобен архитектурен шедьовър ние правим така, че България да е не само забележима на световната карта, а да бъде една от най-желаните страни за посещение на земното кълбо. Благодарим на строителите и очакваме скорошното откриване!

 

 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД