Основният семинар на „Тогедър“ събра хора от цяла България

Повече информация за следващия семинар може да получите, като се свържете с консултант на „Тогедър“!

На 16 и 17 март в с. Неофит Рилски се проведе поредният основен семинар на „Тогедър България“. Пристигнаха хора от цялата страна, за да научат как могат да кандидатстват за стажантската програма и евентуално да се развиват като консултанти по организиране на лични финанси. 

Самата стажантска програма е изключително полезна и всички, които са били избрани и са я преминали, споделят, че им е помогнала да усвоят много важни умения като:

търговски умения, комуникационни умения, знания за лични финанси и инвестиции, работа в екип, лидерски умения и като цяло предприемачески и организационни качества. 

По време на семинара за високи постижения в програмата беше награден младият консултант Алекс Костов. Той получи персонализиран часовник „Тисот“ и кожена чанта като признание за постоянството и упоритостта си, които е доказал и в други сфери на живота. 

Стажантската програма е подходяща за всеки, който иска да се развива, да усвоява знания в сферата на финансите и инвестициите, както и комуникационни и търговски умения не само на теория, а и на практика.

Повече информация за следващия семинар може да получите, като се свържете с консултант на „Тогедър“!

 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД