вторник, 16.07.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Основен семинар за ключови компетентности

В днешно време все повече хора искат да подобрят живота си, което включва усвояване на определени умения и компетентности. Например комуникационни умения, умения за управление на личните финанси, инвестиране, изграждане на правилни навици и качества за успех и др.

Съветите на специалиста: Защо е важно да си водим отчетност на личните финанси?

„Отчетност на приходите и разходите? Записване на всеки разход, който правя? Да не съм луд?! В това няма никакъв смисъл!“. Може би сте чували многократно тези изречения, макар и не точно в този им вид. Може би и самите вие сте си ги казвали и продължавате да си ги повтаряте.

Основният семинар на „Тогедър“ събра хора от цяла България

На 16 и 17 март в с. Неофит Рилски се проведе поредният основен семинар на „Тогедър България“. Пристигнаха хора от цялата страна, за да научат как могат да кандидатстват за стажантската програма и евентуално да се развиват като консултанти по организиране на лични финанси

Съветите на специалиста: Защо ни е да имаме финансов план?

Признайте си, мнозина не знаят КАКВО е финансов план и най-вече КАК помага. Често дори когато чуят думите „финансов план“, „планиране на финансите“ или „управление на парите“, се затварят и не слушат, защото в съзнанието им изникват най-различни заблуди. Истината обаче е, че благодарение на изграждането на план и стратегия за финансите можем да постигнем: 

  • ПРЕД.
  • 1.
  • СЛЕД.
© Всички права са запазени, 2024.