Мащабна ремонтна дейност в община Ветрино

По проект се извършва усилване и ремонт на съществуващата асфалтобетонова настилка на път от общинската пътна мрежа, свързващ общините Ветрино и Вълчи дол.

Община Ветрино не спира да се променя в положителна посока, като желанието на местната общност е тя да се превърне в предпочитано място за живот и развитие на много млади хора. В момента тече мащабна ремонтна дейност, продължава обновяването и реконструкцията на пътищата и водоснабдяването на територията на общината. Работи се по две главни улици в центъра на село Доброплодно заедно с площада до кметството.

По проект се извършва усилване и ремонт на съществуващата асфалтобетонова настилка на път от общинската пътна мрежа, свързващ общините Ветрино и Вълчи дол. В процес на изпълнение са строителството и реконструкцията на уличната водопроводна мрежа в селата Неофит Рилски и Ветрино, същевременно се изгражда ново футболно игрище в двора на СУ „Христо Ботев“, с. Ветрино. Към всичко това, като се добави и направеното от местния бизнес, се получава един добър ефект, който е видим от всички.

Това е поредният пример за ползотворно сътрудничество на местните управници в лицето на кмета, администрацията и общинския съвет с местната общност. За новия летен сезон на 2024 г. реално ще имаме още по-хубава, зелена и уредена община за пример и гордост на цяла България.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД