ВАЖНИ УМЕНИЯ И АДРЕНАЛИН В КРЪВТА – ПОРЕДНА ДОЗА

Това не е място за мачовски изяви, а място за учене и израстване на осъзнати българи до висотата на бащиния, синовния и мъжкия дълг към семейството и отечеството.

Мъжът е дефицитна стока в наши дни. Българският мъж е застрашен от изчезване. Ето защо той трябва да бъде пазен, грижливо отглеждан и развиван в старите български традиции, които са ни запазили като народ и държава. Не с маникюр, тесни гащи, голи глезенчета и джендърска пропаганда! Българският мъж има нужда да осъзнае и порасне до висотата на своите отговорности. Точно това е задачата на спортната школа „Български юнак“ в община Ветрино, където през изминалата събота и неделя за пореден път се състоя теоретично и практическо обучение по безопасност, първа медицинска помощ и базови умения и правила за боравене с оръжие. Това не е място за мачовски изяви, а място за учене и израстване на осъзнати българи до висотата на бащиния, синовния и мъжкия дълг към семейството и отечеството.

Интересът към школата е огромен, като жените също са добре дошли. Да припомним, че в древни времена в армиите на нашите царе жените воини са заемали достойно място и са бранили род и отечество. За записвания: 0889222885

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД